Dodik: Imam prednost, ali čekamo kompletne rezultate

Vedrana Kulaga Simić
Foto: V. Tripić

BANjALUKA – Kandidat SNSD-a za predsjednika Srpske Milorad Dodik naglasio je da ozbiljno vodi u trci za predsjednika Republike Srpske, ali da će biti ozbiljni i sačekati kompletne rezultate.

Dodik je naglasio da se ne bavi proročanstvima, već podacima.

- Šta je njima u glavi, ne znam - rekao je Dodik komentarišući slavlje u PDP-u.

Dodik je priznao da je izgubio u Banjaluci, ali je naglasio da je pobjedio u Republici Srpskoj.

- Poštujemo volju birača u Banjaluci, ali radićemo više u narednom periodu. Što se tiče poslaničkih lista, SNSD dobija više nego sve političke partije zajedno. Naši brojevi su daleko veći, ali sačekaćemo definitivne rezultate koje ćemo imati sigurno za pola sata, a sada smo izašli da prekinemo spekulacije - naglasio je Dodik.

Dodik je iz izbornog štaba stranke poručio da su izbori bili fer i da je stranka dobila srpskog člana Predsjednistva BiH i da je to Željka Cvijanović.

- Očekujem da će do kraja brojanja razlika izmedju mene i protivkandidata biti 40.000 glasova u moju korist - rekao je Dodik

- Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik osvojio je 213.000 glasova na osnovu 72,6 obrađenih glasačkih listića. Jelena Trivić, kandidat PDP-a na ovu poziciju, osvojila je 180.000 glasova, podaci su SNSD-a.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana