Čubrilović: Očekujem dobre rezultate na Sarajevsko-romanijskoj regiji

Srna
Čubrilović: Očekujem dobre rezultate na Sarajevsko-romanijskoj regiji

PALE - Predsjednik Demokratske stranke /Demos/ Nedeljko Čubrilović poručio je večeras da ova stranka očekuje dobre rezultate na lokalnim izborima u Sarajevsko-romanijskoj regiji.

“Očekujemo da Demos bude parlamentarna stranka u svim lokalnim zajednicama u gradu Istočno Sarajevo i ako budu ovako radili kao što su pokazali – jedinstvo, energiju, volju, siguran sam u dobar rezultat”, rekao je Čubrilović novinarima prije početka proširene sjednice Opštinskog odbora Demosa Pale.

On je podsjetio na potpisane sporazume o podršci kandidatima SNSD-a za načelnike u svih šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo, kao i na podršku kandidatu za gradonačelnika, te izrazio nadu da će članovi i simpatizeri Demosa ispoštovati odluku rukovodstva stranke i podržati kandidate sa kojima je potpisan sporazum.

Čubrilović je istakao da su se danas na Palama uvjerili u aktivnost članova u vezi sa pripremama za lokalne izbore, te istakao da se veliki broj kandidata prvi put nalazi na kandidatskoj listi.

On je naveo da stranka i njeni članovi pred sobom imaju tridesetak dana predizborne kampanje, a da je najvažnije izdržati i posljednji dan.

Nosilac kandidatske liste Demosa za Skupštinu opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima Aco Stanišić očekuje da ova stranka osvoji šest odborničkih mandata i da budu u većini u Skupštini grada Istočno Sarajevo, kao i u vlasti u svim opštinama u sastavu grada.

On je izrazio zadovoljstvo što se predsjednik Demosa, prilikom posjete Opštinskom odboru stranke na Sokocu, uvjerio da je situacija možda i bolja nego što je očekivao.

“Večeras će se uvjeriti da je na Palama zasigurno najbolja situacija u cijeloj Sarajevsko-romanijskoj regiji”, rekao je Stanišić, te podsjetio da Demos prvi put izlazi na izbore, kao i da će ostvariti zapažene rezultate.

Proširenoj sjednici Opštinskog odbora Demosa prisustvovali su i kandidati SNSD-a za načelnika Pala Boško Jugović i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana