Za Dan grada: Promocija domaćih proizvoda ispred "Krajiške kuće"

Srna
Za Dan grada: Promocija domaćih proizvoda ispred "Krajiške kuće"

BANjALUKA- Na platou ispred "Krajiške kuće" u centru Banjaluke u četvrtak, 22. aprila, biće održana izložba poljoprivrednih proizvoda i prerađevina, domaće hrane, delicija, ručnih radova i rukotvorina pod nazivom "Plodovi i darovi grada Banjaluke – 2021. godina".

Manifestaciju organizuje Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka radi predstavljanja i promocije poljoprivrednih proizvođača i malih preduzetnika sa područja grada, buđenja svijesti kod lokalnog stanovništva o značaju korištenja domaćih proizvoda, kao i poslovnog povezivanja – širenja informacija i znanja, učvršćivanja starih i uspostavljanja novih poslovnih veza.

Iz Centra su najavili da će od 12.00 do 17.00 časova na 13 štandova biti izloženi i predstavljeni domaći autentični poljoprivredni proizvodi i ručni radovi.

Posjetioci će imati priliku da probaju i kupe svoje omiljene proizvode i rukotvorine po sniženim sajamskim cijenama.

"Na ovaj način, domaći poljoprivredni proizvođači i mali proizvođači rukotvorina će dati svoj doprinos obilježavanju Dana grada Banjaluke", naveli su iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Iz Centra dodaju da je predviđeno da budu dodijeljene dvije nagrade – za najljepše uređen štand i za najbolju prezentaciju ponude štanda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana