Nekoliko intervencija vatrogasaca u Banjaluci nakon jakog nevremena FOTO

Srna
Nekoliko intervencija vatrogasaca u Banjaluci nakon jakog nevremena FOTO

BANjALUKA - Vatrogasci u Banjaluci intervenisali su u nekoliko slučajeva nakon što je ovaj grad u popodnevnim časovima zahvatilo jako nevrijeme, rekao je Srni komandir Vatrogasne čete Centar u Vatrogasnoj brigadi Banjaluka Dragan Savanović.

Prema njegovim riječima, vatrogasci su intervenisali u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u naselju Lazarevo gdje je palo drvo preko žica elektovodova i taj dio grada je jedno vrijeme bio bez struje, ali su ekipe "Elektrokrajine" ubrzo otklonile kvar.

Savanović je naveo da je jedno drvo u krugu stare hirurgije palo preko trijažnog kontejnera i načinilo manju štetu na kontejneru, dok je u Ulici Pere Krese palo drvo na put, ali nije bilo štete i ono je uklonjeno.

On je naveo i da su vatrogasci intervenisali u 17.10 časova nakon dojave da je u zgradi "Integre" upaljen požarni alarm, a nakon pregleda zgrade utvrđeno je da se alarm uključio usljed nevremena te da nije bilo požara.

Savanović je dodao da je bila intervencija i u naselju Lauš i u Ulici Dragana Bubuća iza hotela "Golden kard" gdje su nakon dojava ugasili vatru na dva automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana