Maturanti Tehničke škole u Banjaluci matursko veče slave uz pjesmu i trubače FOTO

Sara Bojanić
Matursko veče proslavljeno uz uz pjesmu i trubače
Foto: Dražan Oskar Pozderović | Matursko veče proslavljeno uz uz pjesmu i trubače

BANjALUKA- Maturanti Tehničke škole u Banjaluci večeras su se okupili u školskom dvorištu i uz pjesmu i trubače obilježili matursku proslavu. Učenici ove škole, koji su zakoračili u svijet odraslih nisu krili sreću i veselje.

Učenica Tehničke škole Milena Stanić rekla je za "Glas Srpske" da će joj srednja škola ostati u lijepom sjećanju.
 

- Srednju školu ću najviše pamtiti po mnogobrojnim nestašlucima i po drugarima. Tokom školovanja sam stekla mnogobrojne prijatelje i nadam se da ćemo i u budućnosti ostati u kontaktu - rekla je Milena
 

Učenik vazduhoplovnog smjera ove škole Mihajlo Đuran rekao je da su osjećanja povodom završetka srednje škole pomiješana.
 

- Iako sam srećan i uzbuđen ovo je ipak velika prekretnica za nas. Planiram da upišem fakultet ali još uvijek nisam odlučio u kojem smjeru ću se dalje obrazovati - rekao je Mihajlo.
 

Direktor "Tehničke škole" Kristina Mrđa istakla je da su svake godine izuzetno ponosni na generaciju koju ispraćaju.
 

- Ovo je veliki dan kako za maturante i njihove roditelje, tako i za nas kao prosvjetne radnike. Ove godine ispraćamo generaciju maturanata koja je u svom dosadašnjem radu postigla mnogo uspjeha i zapaženih rezultata. Cjelokupan kolektiv škole je izuzetno ponosan na to - istakla je Mrđa.

Nakon okupljanja u dvorištu Tehničke škole, maturanti su se zaputili prema hotelu Bosna, gdje će proslaviri matursko veče.

Tradicionalni defile kroz centar grada privukao je pažnju brojnih prolaznika.

Ostatak fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana