Maturante SC “Ljubiša Mladenović' ni kiša nije spriječila da zablistaju na maturskoj svečanosti

Sara Bojanić
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Večeras su ulice Banjaluke ukrasile raskošne toalete i svečana odijela maturanata SC “Ljubiša Mladenović”. Tmurni oblaci povremeno praćeni kišom nisu spriječili mladost i ljepotu da se nakon okupljanja u ispred Hrama Hrista Spasitelja zapute ka hotelu “Integra” gdje su nastavili proslavu.

Učenica ove škola Anja Gajić koja je u raskošnoj haljini blistala od sreće rekla je za “Glas Srpske” da je bilo straha zbog pogoršanja vremena.

- Moram priznati da mi nije bilo svejedno kada sam shvatila da nas vrijeme neće poslužiti. Mnogo truda sam uložila da zablistam na maturi, koja predstavlja svojevrsnu krunu našeg dosadašnjeg školovanja i nisam željena da mi loše vrijeme i kiša to pokvare. Drago mi je da je ipak sve proteklo u najboljem redu - rekla je Anja.

Da je matura uzbudljiv i emotivan događaj i za roditelje, dokazala je i majka ove učenice rekavši da se ovom prilikom prisjetila i svoje proslave.

- Posmatrajući pripremen svoje kćerke sjetila sam se dana kada sam se ja pripremala za svoje matursko veče. Tada je to bilo mnogo drugačije ali bez obzira na to i na kišu koja danas nikome nije draga oni su srećni i blistaju, a kada ih vidimo takve mi, kao roditelji, smo još srećniji i zadovoljniji - rekla je majka učenice ove škole.

Više fotografija pogledajete u G A L E R I J I

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana