Banjaluka: U toku rasprava o dnevnom redu, uvršten i prijedlog rebalansa budžeta

J.K.
Foto: A. Čavić

BANjALUKA- Odbornici u Skupštini grada Banjaluka raspravljaju o predloženom dnevnom redu sjednice na koji je uvrštena i tačka prijedlog usvajanja rebalansa ovogodišnjeg gradskog budžeta.

Nakon aktuelnog časa, predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković dao je pauzu, kako bi nadležne komisije razmotrile tačke koje su naknadno predložene da se uvrste na dnevni red.

Odluka o kapitalnom grantu za izgradnju sportskog objekta sa pratećim sadržajima kao kapitalne investicije u javnom intersu nije dobila podršku nadležne komisije, te nije uvrštena u dnevni red.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluka o nagradama i priznanjima povodom 22. aprila, Dana grada, na osnovu kojeg bi gradska Skupština trebala da dodijeli nagradu "Zlatni grb grada Banjaluka" posthumno Slobodanu Stankoviću, kao priznanje za izuzetan doprinos u razvoju grada, njegovanju odnosa sa drugim gradovima, te postignute rezultate u oblasti privrede, nauke i kulture, umjetnosti i sporta.

"Zlatni grb grada Banjaluka" biće dodijeljen Neveni Todorović, direktoru Doma zdravlja, dok će plaketa "Sestre Gajić" za izuzetna humana djela dobiti republički Savez za rijetke bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana