Pogledajte kako su čuvari Bakingemske palate odali počast Tini Tarner i rasplakali fanove VIDEO

G.S.
Pogledajte kako su čuvari Bakingemske palate odali počast Tini Tarner i rasplakali fanove VIDEO

Njene pjesme voljela je britanska kraljica Elizabeta Druga, a po svemu sudeći drage su i novom kralju Čarlsu III, koji je pjesmu odobrio.

Mnogi poznati i nepoznati ljudi širom svijeta oplakuju “kraljicu rokenrola” Tinu Tarner. Iako se dugo nije bavila muzikom, posljednji koncert održala je 2009. godine, a posljednji studijski album izdala je 2000. godine, 83-godišnja muzičarka i njeni hitovi ne ostavljaju ljude ravnodušnim ni danas.

Tako će sigurno biti i u budućnosti. A očigledno je da je kraljicu roka obožavao i pravi kralj sa krunom i prestolom – Čarls III, britanski vladar. Poznato je da je njegova majka, kraljica Elizabeta II. koja je preminula prošle godine, voljela pjesme Tine Tarner, a njih dvije su se čak i upoznale 1989. godine.

Sada, u čast Tine Tarner, u dvorištu Bakingemske palate, glavnog jsedišta britanske monarhije, izvedena je pjesma “Simply The Best” po nalogu kralja Čarlsa. To je simpatična i pomalo neobična obrada Tininog ultimativnog hita u izvođenju Orkestra Velške garde i bubnjarske grupe 1. bataljona Velške garde, prenosi jutrarnji.hr

Simply the best!!

Watch as the @WelshGuardsBand pay tribute to #TinaTurner with their version of ‘The Best’ during the #ChangingOfTheGuard

Get the latest military news https://t.co/fAN7LAiLci pic.twitter.com/aPmuSLGfLu

— Forces News (@ForcesNews) May 26, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana