Luk Blek pojasnio značenje svoje pjesme

GS
Luk Blek pojasnio značenje svoje pjesme

BEOGRAD - Pjesma „Samo mi se spava“ opisuje mantru ljudi koji zatvaraju oči pred problemima i ne pokušavaju da ih riješe, objašnjava pobjednik sinoćne Pjesme za Evroviziju Luk Blek, dodajući da već počinje da se priprema za nastup u Liverpulu.

Uprkos tome što je pobijedio sa pjesmom Samo mi se spava, Luka Ivanović kaže da noćas posle pobjede nije mogao da spava. „I dalje nisam siguran da li sanjam ili sam se probudio“, rekao je u Jutarnjem programu RTS-a pobjednik sinoć održane Pesme za Evroviziju Luk Blek.

„Mnogo sam srećan zbog svega. Nisam imao puno vremena da procesuiram sve. I dalje nisam svestan svega i ne mogu da dam neku normalnu reakciju. Delujem možda ravnodušno, ali mi se zapravo ostvario jedan veliki san“, priznaje Blek.

Pred finale odlučio je da se opusti i da na najbolji način koji ume iskoristi tri minuta na velikoj sceni.

„Mislim da je to bila prava formula. Gledao sam nastup posle i mnogo mi se više sviđa nego onaj u prvom polufinalu. Zapamtiću da samo treba da se opustim“, ističe mladi pjevač.

Skromno kaže i da nije razmišljao o plasmanu i eventualnoj pobedi, da mu je bila čast što se našao u finalu i da je to za njega već bila pobjeda.

Pobjednik Pesme za Evroviziju neće se mnogo odmarati.

„Pripreme kreću odmah. Što da ne? Ja sam već smislio kako bi to izgledalo“, naveo je Blek.

Objašnjavajući poruku pesme, Luka kaže da ona govori o ljudima koji zatvaraju oči pred problemima.

„Pesma govori ljudima da treba da se probude jer zlo raste kada držimo oči zatvorene. Samo kad se probudimo možemo da ih pobedimo“, istakao je Blek.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana