Etno-grupa “Trag” objavila novu pjesmu “Tvojte očo, Leno, mori”: Sudar čežnje i sevdaha VIDEO

I. B.
Etno-grupa “Trag” objavila novu pjesmu “Tvojte očo, Leno, mori”: Sudar čežnje i sevdaha VIDEO

BANjALUKA - Etno-grupa “Trag” objavila je novu pjesmu “Tvojte očo, Leno, mori”, za koju je snimljen i spot, a to je i prva pjesma sa dugo pripremanog albuma “Trag i prijatelji”.

Umjetnički rukovodilac etno-grupe “Trag” Valentina Milekić Kovačić je istakla da su na pomenutom albumu radili predano pet godina te da će u ovoj godini publiku obradovati sa još nekoliko spotova i mnoštvom novih pjesama.

- Mi smo poslovično spori i detaljni pa se sve pjesme i albume dugo pripremamo. “Tvojte očo, Leno, mori” je tradicionalna pjesma iz Makedonije prepuna čežnje i sevde. Lena je fatalna, senzualna djevojka za kojom se čezne, sveprisutna, a neuhvatljiva - rekla je Milekić Kovačić.

Naglasila je da lik Lene u spotu tumači Martina Martić kroz virtuozni ples na svili te da je njen partner u spotu mladi violinista Marko Ružić.

- Spot je radila mlada ekipa, čije vrijeme tek dolazi. Tu bih istakla reditelja Boška Krljaša sa Akademije umjetnosti u Banjaluci.  Za muzički aranžman zaslužni su Mirko Lučić i Mladen Janković - kazala je Milekić Kovačić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana