Uručene nagrade učenicama Tehnološke škole

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA- Predstavnici Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjaluci danas su uručili nagrade učenicama banjalučke Tehnološke škole Andrei Grujić i Milani Đaković, koje su, povodom obilježavanja kineske Nove godine, učestvovale na likovnom konkursu organizovanom za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Akademije umjetnosti u Banjaluci.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u vezi sa virusom korona, nagrade će se postepeno uručivati i ostalim nagrađenima, a stalna postavka odabranih likovnih radova sa ovog konkursa izložena je u prostorijama Fakulteta političkih nauka u Banjaluci, gdje je i sjedište Instituta.

Izložba se može pogledati svakog radnog dana od 8.00 do 19.00 časova, kao i subotom od 8.00 do 14.00 časova uz poštovanje propisanih epidemioloških preporuka, saopšteno je iz Univerziteta u Banjaluci.

Na likovni konkurs povodom obilježavanja kineske Nove godine pristiglo je više od 300 radova učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele BiH, te studenata Akademije umjetnosti u Banjaluci.

Najbolji radovi brojnih osnovaca, srednjoškolaca i studenata su nagrađeni.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana