Uhapšen Banjalučanin: Izbo dvije osobe, a treću zaključao

N.T.
Uhapšen Banjalučanin: Izbo dvije osobe, a treću zaključao

BANjALUKA - Policija je uhapsila D.N. iz Banjaluke zbog sumnje da izbo dvije osobe, a jednu zaključao u podrum, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

-  D.N. je osumnjičen da je u petak 3. decembra 2021. godine, oko 17.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao Z.G. iz Banjaluke, a potom ga ubolo nožem u predjelu desne noge. Takođe D.N. je osumnjičen da je u četvrtak 02. decembra 2021. godine, u 06.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao S.A. iz Banjaluke  i potom ga ubolo nožem u glavu-navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje sumnja se da je D.N. u četvrtak 02. decembra 2021. godine u 18.00 časova, fizički napao N.S. iz Banjaluke,  u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. 

- D.N. ga je potom odveo i zaključao u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjeno-  stopji  u saopštenju.

Policijska uprava Banjaluka navela je da D.N. sumnjičea je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana