Promocije nagrađenih romana na Festivalu malih scena i monodrame

G.S.
Foto: Printskrin

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo od 7. do 11. decembra biće održan 26. Međunarodni festival malih scena i monodrame Istočno Sarajevo 2021.

Direktor Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo Mladen Janković, koji je organizator festivala, istakao je da je ovo najznačajnija i manifestacija sa najdužom tradicijom u gradu, kao i pozorišna manifestacija sa najdužom tradicijom u Republici Srpskoj.

Janković je izjavio novinarima, nakon sjednice Organizacionog odbora Festivala, da će u zvaničnom programu imati pet pozorišnih predstava i četiri monodrame.

On je naglasio da ove godine imaju čast da ugoste značajna pozorišta iz regiona, poput „Slavije“ iz Beograda, Narodnog pozorišta Užice, Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke, NAS teatra iz Gornjeg Milanovca, te Hercegnovskog pozorišta.

Janković je naveo da se nada da će publika biti zadovoljna ovogodišnjim programom Festivala, a uz takmičarski tu je i prateći program, koji organizuju sa Zavodom za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Novog Sarajeva, a riječ je o predstavljanju izdanja nagrađenih na konkursu „Zlatna sova“, kao i promociji romana Nenada Tadića „Komendije“.

Sve promocije počinju sa početkom u 17 časova a biće održane u izložbenom prostoru Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana