Predstava "Bio jednom jedan lav" gostuje u Prijedoru

M. M.
Predstava "Bio jednom jedan lav" gostuje u Prijedoru

PRIJEDOR - Predstava "Bio jednom jedan lav", u režiji Nikole Bundala, u nekoliko termina biće odigrana u Prijedoru, počevši od sutra.

- U grad na Sani ansambl Dječijeg pozorišta će putovati čak tri puta (utorak, srijeda i četvrtak) te u šest izvođenja, režiji Nikole Bundala igrati za prijedorske osnovne škole "Petar Kočić", "Branko Ćopić", "Desanka Maksimović","Dositej Obradović" i Osnovnu školu "Mladen Stojanović" iz Ljubije – saopšteno je iz Dječijeg pozorišta RS.

U predstavi "Bio jednom jedan lav" igraju Đorđe Janković, Zorana Šuman, Svjetlana Andrić i Nikola Milaković, a posvećena je 100. godišnjici od rođenja Duška Radovića.

- Gostovanjima u Prijedoru, Dječije pozorište Republike Srpske zaokružuje svoja putovanja po Republici Srpskoj u 2022. godini. Naime, nacionalni teatar za djecu je svoj repertoar uspješno predstavljao i na scenama izvan Banja Luke, tako da je predstava "Bajka o psiću" gostovala  u Palama, Brodu i Novom Gradu, "Kralj žabac" putovao  u Laktaše i Foču, a "Junak u tregerima" u Laktaše – dodaju iz Dječijeg pozorišta RS.  

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana