Oproštaj od Nenadovića: Vječnost je tvoja, ti si naš zauvijek

Tanjug
Foto: ba.n1info.com

BEOGRAD - Dramski umjetnici su u velikom šoku nakon smrti svog kolege glumca Nenada Nenadovića (1964 - 2021), koji je preminuo od posljedica virusa korona, i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Glumica Milica Milša, koja je sa Nenadom igrala u telenoveli “Igra sudbine” na TV Prva, gdje je on tumačio lik Brunera, napisala je na svom Instagram profilu:

“Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli...Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja, a ti si naš zauvek. Volim te, dragi moj druže”, napisala je glumica.

Milša je još za medije rekla da će za nju Nenad uvijek ostati onaj mlad momak sa neodoljivim osmijehom, kao i da je na snimanju aktuelne serije sa njim bilo divno raditi.

Od redovnog člana pozorišta “Boško Buha” oprostila se i glumica Iva Štrljić:

“Neša, uvek nasmejan i dobronameran. Predivan čovek i kolega. Ogromno nedostajanje”, bile su njene riječi na Fejsbuku.

Nenadova koleginica Biljana Mihajlović iz drugog pozorišta za djecu - “Pinokio” obratila se kratko - „Sa anđelima, druže moj“.

Voditelj, glumac, zabavljač za djecu Predrag Vuković - Peđolino napisao je:„Zbogom, Nešo. Mnogo toga dobrog si uradio. Moja porodica i ja smo te mnogo voleli“.

Nenad Neša Nenadović preminuo je u 57. godini od posljedica virusa korona.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana