Novi detalji pokušaja ubistva u Bijeljini: Nožem uzvratila na suprugove udarce

Nebojša Tomašević
Foto: Avaz.ba

BIJELjINA - Jelica L. (50) iz Bijeljine uhapšena je zbog sumnje da je pijana pokušala da ubije vanbračnog supruga Slobodana L. (38) kojeg je ubola nožem u grudi, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Nezvanično saznajemo da se sve desilo u Račanskoj ulici u Bijeljini u kafani "Jelica", koja je vlasništvo osumnjičene žene.

Izvor blizak istrazi je rekao da je osumnjičena policiji prijavila da je u svojoj kafani u samoodbrani ubola nožem supruga Slobodana nakon što je on nju prvi napao.

Prema informacijama iz policije, povrijeđeni je prevezen u bolnicu u Bijeljini i nije životno ugrožen, dok je utvrđeno da je njegova supruga zadobila lakše povrede.

- Policijskoj stanici Bijeljina u četvrtak je oko 18.10 časova prijavljeno da je u Račanskoj ulici u ugostiteljskom objektu došlo do sukoba između vanbračnih supružnika. Prema prijavi, muškarac je napao ženu. Nakon toga je utvrđeno da je J. L. nožem povrijedila S. L. u predjelu grudnog koša - saopštila je Policijska uprava Bijeljina.

Dodali su da je povrijeđeni odmah prevezen u Medicinski centar Bijeljina.

Kako su naveli u policiji, nakon hapšenja osumnjičena je alkotestirana, te je utvrđeno da u organizmu ima 1,08 promila alkohola u krvi.

- Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva u Bijeljini obavili su uviđaj. Nakon kriminalističke obrade i dokumentovanja predmeta, oba lica biće prijavljena tužilaštvu zbog krivičnih djela i to J. L. za krivično djelo ubistvo u pokušaju, dok će S. L. biti prijavljen za nasilje u porodici - saopštila je policija.

Prema nezvaničnim informacijama, supružnici Jelica i Slobodan su se prvo posvađali u kafani.

- Tokom prepirke Slobodan je odgurnuo suprugu i krenuo da je tuče. Ona je zgrabila nož i ubola ga u grudi. Nakon toga je pozvala policiju i hitnu koji su stigli ubrzo - rekao je izvor blizak istrazi.

Slobodan je od ranije poznat po sukobu s zakonom. Prije nekoliko godina bio je hapšen zbog krađa, a u Bijeljini ga znaju po nadimku Gumeni.

Bolnica

U Medicinskom centru u Bijeljini, navodeći inicijale, rekli su da je Slobodan L. dovezen u srijedu u 18 časova sa ubodnom ranom na desnoj strani grudnog koša.

- Bio je u teškom stanju šoka. Nakon što smo obavili rentgensko snimanje, utvrđeno je da nije oštećena plućna maramica i nakon medicinskog zbrinjavanja njegovo stanje je stabilno. Zadržan je radi dalje opservacije i praćenja njegovog ukupnog zdravstvenog stanja - izjavio je dežurni ljekar Željko Pejović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana