Nele Karajlić pozitivan na koronu

Srna
Nele Karajlić pozitivan na koronu

Muzičar Nele Karajlić zaražen je koronavirusom. Bivši frontmen Zabranjenog pušenja veliki hrišćanski praznik Božić provodi u krevetu u svom domu.

 

 

"Koronisan sam, ali ide nabolje", poručuje muzičar za srpske medije.

Nele se posljednji put u javnosti pojavio kraj godine na promociji svoje nove serije "Složna braća", koju kao autor potpisuje. Druga sezona realizovana je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbije i ETM produkcije, donosi nam 12 novih epizoda.

Nele se uključio iz svog doma i u Jutarnji program TV Prva.

"Kod mene je stanje malo komplikovano. Želim svima da ne budu u stanju kao i ja. Nadam se da se korona ne prenosi preko ovih sokoćala", poručio je Karajlić, ali dodao da se oseća bolje danas nego prethodnih dana.

U novoj seriji su prikazali novu generaciju ljudi koji žive na našem podneblju.

"To je generacija koja je stasala u potpuno drugim uslovima, za razliku od drugih znalaca koje smo prikazali prije četvrt vijeka. Generacija koja je obuzeta biznisom i koja koristi maksimalno svoje pozicije da stekne imetak", navodi Nele.

Poznati muzičar izjavio je ranije da je zbog nemarnog načina života izgledao kao leš, ali da nije obraćao pažnju na to jer je imao utisak da se svijet zbog njega okreće. Prije devet godina život mu je kao opomenu dodijelio "zdravstveni žuti karton". Imao je sreće da se u trenutku srčanog napada nalazio blizu bolnice, a zahvaljujući pravovremenoj reakciji ljekara prošao je bez ozbiljnijih posledica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana