Ivan Jevtović: “Nema potrebe za medveđim snom”

GS
Ivan Jevtović: “Nema potrebe za medveđim snom”

Beograd - “Naravno da u ovakvom izazovnom periodu za svakog pojedinca i porodice svaka kreativna, odgovorna i etična invencija može da bude izvor velikih zadovoljstava i srećnih trenutaka u našim stanovima ili kućama" rekao je glumac Ivan Jevtović.

"Tako i moja porodica i ja uživamo uz filmove svako veče. Odgledani film nam je povod za zajednički razgovor, eto velike pobede”.

Naime, punih pet dana jedinstveni u promociji akcije “ostani kod kuće (u vremenima borbe protiv pandemije), prilagođeni besplatni Prvi Online filmski festival MOJ OFF cjelodnevno prikazuje najnovija ostvarenja svjetskih filmskih studija, od kojih su neki premijerno prikazani na MOJ OFF festivalu.

“Ideja o ovom obliku interakcije me je naravno podstakla da probam što pre da pokrenem igranje pozorišnih predstava online. Upravo sam saznao da će kolege igrati 'Brod lutaka' Nebojše Romčevića, u režiji Tee Puharić, večeras online, bravo.Mi svi moramo da radimo, nema potrebe za medveđim snom”, poručio je Jevtović.

On je naveo da je njegov favorit “Nevidljivi život”.

Najnoviji film Polanskog otvara besplatan onlajn filmski festival “Moj off”

(B92)

“Retko se pojavljuju filmovi koji tako intezivno pokreću iskonska pitanja funkcionisanja porodice.Ova priča nas momentalno izaziva da se preispitamo. I od dve sestre koje igraju glavne uloge, mlađa sestra me je oduševila, kakav talenat kakav originalan glumački izraz. To je film za najveća priznanja”, poručio je srpski gluamc.

Odabir autentičnih festivalskih naslova, u okviru virtuelnog “bioskopa” mojoff.net, biće moguć do 10. aprila kada se festival završava, a samo neki od preostalih naslova koji se mogu pogledati su njemački film “Zlatna rukavica” reditelja Fatiha Akima koji je prikazan na 48. FEST-u, belgijski film “Mladi Ahmed” rediteljskog dvojca braće Darden, kao i film “Idealni kandidat”, prve žene rediteljke sa prostora Saudijske Arabije Haife al-Mansur.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana