Drama u Banjaluci: Naoružan ušetao u dvorište srednjoškolskog doma

J. S.
Muškarac iz Čelinca ušetao u dvorište Srednjoškolskog doma sa noževima u rukama
Foto: Agencije | Muškarac iz Čelinca ušetao u dvorište Srednjoškolskog doma sa noževima u rukama

BANjALUKA - Radoslav Ć. (41) iz Čelinca uhapšen je danas nakon što je sa noževima u rukama ušetao u dvorište Srednjoškolskog doma u Banjaluci, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema našim saznanjima, portir Doma nije bio na svom mjestu u trenutku kada je naoružani muškarac u improvizovanoj policijskoj uniformi ušao u dvorište.

- Djeca su vidjela sumnjivog muškarca koji je imao noževe. Iako su su se uplašili, bili su dovoljno prisebni da pozovu policiju - kazao je izvor "Glasa Srpske".

On je dodao je policijska patrola stigla u kratkom roku, te da je jedan od policajaca iznenadio Radoslava Ć. prišavši mu sa leđa, nakon čega ga je oborio na pod. Kako je kazao naš izvor, nije poznato šta je bila namjera Radoslavu Ć, ali ne želi ni da pomisli šta se moglo desiti da banjalučka policija nije reagovala u rekordnom roku.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da je jedna osoba uhapšena.

- Prijavljeno je da se nepoznata osoba sa dva noža u rukama kreće u blizini srednjoškolskog doma - rekli su u PU Banjaluka.

Dodali su samo da je uhapšen R. Ć, i da će više informacija imati nakon što utvrde sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana