Andra Kido objavila debitantski album „Tama“

B.P.
Andra Kido objavila debitantski album „Tama“

BANjALUKA- Muzičarka Andra Kido objavila je svoj prvi album „Tama“, kao i video-spot za istoimenu numeru.

Spoj različitih žanrova pop muzike upakovanih u jednu cjelinu, donose priču o dubokim emocijama, unutrašnjem mraku i ličnim doživljajima međuljudskih odnosa.

Nakon gotovo godinu dana od objavljivanja prvog singla „Soundtrek noći“, talentovana banjalučka muzičarka predstavila je debi na kojem se nalazi osam pjesama od kojih većinu potpisuje Nemanja Ristić X, kao autor i producent. Pored njega, na albumu su radili i Nenad Bosnić kao tekstopisac, Velcy i Marko Stc koji su bili zaduženi za muziku i aranžman na određenim pjesmama te “Digital Boyler Studio” koji je uradio miks i master.

-Kompletan album je proizvod talenta i kreativnosti nekoliko ljudi, saradnika u koje imam veliko povjerenje. Uspjeli smo da napravimo spoj različitih, a opet meni jednako bliskih žanrova, da im damo lični pečat te da u određenoj mjeri ogolimo ono što mislimo i osjećamo. Pomalo sam ponosna i na to što je album objavljen samostalno te da u ovom prvom talasu iza mene ne stoji diskografska kuća, što je samo po sebi danas veliki izazov, rekla je Kido.

Na albumu „Tama“ nalazi se i istoimena pjesma za koju je spot uradila Tajana Dedić Starović, talentovana fotografkinja i videografkinja sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa regionalnim muzičarima. Ona je predstavila svoju viziju „Tame“ te kroz objektiv, na neobičan način, dočarala mračnu atmosferu  i senzualnost pomenute numere.

Podsjetimo se, Andra Kido je prvi singl objavila u junu 2022. godine kada je javnosti predstavila pjesmu i spot za „Soundtrek noći“, a pola godine kasnije objavljuje numeru „Ahilina Meta“, takođe praćenu videom.

„Tama“ je dostupna na “Jutjub” kanalu, a posjetioci festivala “Mostar Samer Fest” i “Freš Vejv festa”, na kojima će između istalih ovo ljeto nastupati  Andra Kido, imaće priliku i da uživo čuju izvođenje svih novih pjesama

https://youtu.be/W0vYhE476eU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana