Prva epizoda serije "Tajkun" prikazana na FEST-u

Tanjug
Prva epizoda serije "Tajkun" prikazana na FEST-u

BEOGRAD - Prva epizoda nove televizijske serije "Tajkun" s Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi i u režiji Miroslava Terzića prikazana je u Kombank dvorani u Beogradu u okviru FEST-a.

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije biće premijerno emitovan 15. marta na kanalu Superstar TV, a sutradan na RTS.

Kroz 10 epizoda gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prijete da unište njegovo poslovno carstvo.

"Tajkun" je triler s kriminalističkim zapletom u kojem dominiraju elementi porodične drame a glavna linija priče prati Vladana kojeg igra Dragan Bjelogrlić, omraženog bogataša koji je imetak stekao na sumnjiv način. Dragan Bjelogrlić sinoć je novinarima rekao da je "Tajkun" zapravo ljudska drama.

"Naslov serije je provokativan jer živimo u doba tajkuna ali reč je pre svega o ljudskoj drami u kojoj je Vladan i žrtva i egzekutor baš kao i svi ljudi koje zanima moć", rekao je Bjelogrlić.

Ovaj projekat okupio je vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Autor scenarija je orđe Milosavljević, a direktor fotografije Radan Popović, koji je specijalno zbog ovog projekta došao iz Los Anđelesa.

Uz Bjelogrlića u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, Vanja Nenadić, Vuk Jovanović, Neven Bujić, Miloš Petrović... Uz Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvezde: Janko Volarić-Popović i Toni Mihajlovski. U jednoj od epizodnih uloga pojavljuje se pjevačica Bebi Dol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana