Prijedor: Pretresom vozila i stana pronađeno 490 grama opojne droge

GS
Foto: PU Prijedor

PRIJEDOR – Prijedorska policija je u sklopu aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje droge pretresom jednog vozila i stana u Prijedoru našla 490 grama opojne droge.

Na osnovu prethodnih saznanja o posjedovanju opojne droge kontrolisano je vozilo za čijim volanom se nalazio M.Š. iz Prijedora.

Izvršen je pretres vozila i tom prilikom je pronađena zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 20 grama.

"Daljim aktivnostima policijskih službenika, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru izvršen je pretres stana koji koristi lice D.S. iz Prijedora kojim je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 470 grama i dvije digitalne vage" saopšteno je iz PU Prijedor.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv D.S. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo neovlaštenja proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana