“Golfom” udario kravu, povrijeđen suvozač

Nebojša Tomašević
“Golfom” udario kravu, povrijeđen suvozač

MRKONjIĆ GRAD - Dragan E. iz Mrkonjić Grada vozeći pijan i bez vozačke dozvole “golfom” je udario kravu na putu u mjestu Surjan u ovoj opštini, a tom prilikom povrijeđen je suvozač u automobilu G.Č. (47) potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grada saopšteno je da se nesreća desila juče oko 17.50 časova.

Pojasnili su da je do nezgode došlo kada je D.E. upravljajući  "golfom" udario u domaću životinju  koja se nalazila na kolovozu.

 - U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio suvozač G.Č. iz Mrkonjić Grada kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Vozač D.E. je upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom, vozilo nije registrovano, a izvršeno je alkotestiranje istog kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,75 g/kg.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku - navodi se u saopštenju.

Kako  se nezvanično saznaje, krava nije pronađena na licu mjesta, ali su ostali tragovi životinje.

U UKC-u su rekli da je G.Č. stabilnog zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema podacima iz Urgentnog centra, G.Č. je primljen sinoć oko 20.10 časova u dnevnu bolnicu Urgentnog centra.

-Pacijent je zadobio povrede ručnog zgloba, potkoljenice i grudnog koša. Stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju - navode u UKC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana