Bijeljinac pao sa drogom i oružjem

Nebojša Tomašević
Bijeljinac pao sa drogom i oružjem

BIJELjINA - Policija je uhapsila A.H. s područja Bijeljine nakon što je kod njega pronašla marihuanu, kokain i oružje.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da su narkotci pronađeni u pretresu prostorija i vozila koje koristi osumnjičeni.

- Pronađena je i privremeno oduzeta zelena biljna materija koja izgledom asocira na  marihuanu ukupne mase oko 330 grama. Nađena je i praškasta materija koja  izgledom asocira na  drogu kokain mase oko 10 grama, te određena količina medicinskih tableta, pištolj sa pripadajućim okvirom i prigušivačem, digitalna vaga sa  vidljivim tragovima opojne droge na sebi, određena količina municije različitog kalibra, kao i novac - navodi se u saopštenju policije i dodaje da su pretresi urađeni na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, a pod nadzorom nadležnog tužilaštva.

Ističu da se osumnjičenom A.H. na teret stavljaju krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

-  Nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta protiv osumnjičenog slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog počinjenih krivičnih djela - navodi se u policijskom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana