Žena se utopila u bunaru

N.T.
Žena se utopila u bunaru

Drvar - Radmila Sudžuković (48) iz Drvara utopila se u bunaru iza porodične kuće u mjestu Šipovljani, potvrđeno je „Glasu Srpske” u policiji.

Nesreća se desila u nedjelju oko 13.30 časova i pretpostavlja se da se Sudžukovićeva okliznula i upala u bunar dok je pokušala da dohvati vode. Saznajemo da je nakon izvlačenja tijekla stradale u bunaru pronađena i crvena kanta s kojom je pokušala da dohvati vodu i kopja je upala zajedno s njom u bunar. Ovaj slučaj polciji je prijavio njen otac Rade Marić (75) koji je mrtvu kćerku i pronašao u bunaru.

- Sudžukovićeva je izašla iz kuće kako bi s bunara donijela vode i sa sobm je ponijela i kantu. Kada se duže vrijeme nije pojavljivala njen otac je otišao da vidi šta je s njom. Kada je izašao nije je bilo u blizini pa je pogledao u bunar i vidio da mu se kćerka utopila. Odmah je pozvao policiju i pokušao joj je pomoći, ali nije mogao izvući iz bunara. Tijelo je izvučeno tek po dolasku policije - rekao je izvor blizak istrazi.

U MUP-u Livanjskog Kantona, navodeći inicijale stradale, kazali su da se je istragom utvrđeno da je riječ o nesrećnom slučaju.

- Mrtvozornik Doma zdravlja Drvar je utvrdio da na tijelu nema tragova nasilja i da se R. S. utopila. Tijelo stradale je predato porodici jer je otac stradale rekao da ne želi obdukciju - pojasnila je zamjenik portparola MUP-a Livanjskog Kantona Bernandina Duvnjak.

Poznanici stradale Radmile Sudžuković  kažu da je ona radila u Osnovnoj školi “Drvar” u Drvaru i da je u poslednje vrijeme živjela kod roditelja.

- Ona ima dvije kćerke koje žive odvojeno od njih. Bila je dobra osoba i vrijedan radnik. Ova tragedija sve nas je jako šokirala-kazao je poznanik stradale Sudžuković ne želeći da mu pominjemo ime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana