Vozač poginuo, pješak teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Istočnoj Ilidži

Srna
Vozač poginuo, pješak teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Istočnoj Ilidži

ISTOČNO SARAJEVO - Vozač automobila "pežo" B.M. je poginuo, a pješak J.E. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u opšini Istočna Ilidža, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nesreća se dogodila u subotu, 1. avgusta, u Ravnogorskoj ulici, u mjestu Donji Kotorac, opština Istočna Ilidža.

Povrijeđeni pješak nalazi se u Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo, uz prisustvo tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

- Na području koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo u subotu, 1. avgusta, dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su tri lica teže povrijeđena.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na lokalnom putu Krupac-Vojkovići u opštini Istočna Ilidža teško je povrijeđen suvozač u putničkom vozilu "reno" čiji su inicijali N.H, kojem je ljekarska pomoć ukazana u Bolnici "Srbija".
U ovoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 16.45 časova učestvovala su vozila "reno", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.Ž. iz Novog Grada i automobil "pasat" kojim je upravljalo lice S.F. iz Ilidže.

Na magistralnom putu Han Pijesak-Sokolac u Luburić polju, u subotu oko 16 časova automobil "reno" sletio je s kolovoza, pri čemu je teško povrijeđen vozač čiji su inicijali D.G.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Sokolac, a potom je upućeno u Bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu.
Na magistralnom putu u mjestu Potoci, opština Pale, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila "folksvagen" kojima su upravljala lica čiji su inicijali Nj.K. iz Istočnog Starog Grada i R.K. iz Pala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana