Vozač pesnicom udario starca koji je htio da pomogne

N. T.
Vozač pesnicom udario starca koji je htio da pomogne

Sokolac - Ognjen V. iz Sokoca nakon manje saobraćajne nesreće napao je i udario Branka M. (70), koji je prišao da vidi šta se desilo i da mu pomogne, saznaje “Glas Srpske”.

Ovaj nesvakidašnji incident desio se u ponedjeljak u ulici Milanka Vitomira u Sokocu.

- Nakon što je Ognjen V. autom udario u dva automobila pored puta starac je pritrčao da bi vidio šta se dešava. Ognjen je izašao iz auta i Branko ga je upitao ima li povrijeđenih i treba li mu pomoć? Međutim, on je vjerovatno bio nervozan zbog toga što je oštetio auto, pa je napao Branka i udario ga - kazao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da je Ognjen starcu rekao: “Šta tebe briga šta se desilo” i nešto opsovao, te ga pesnicom udario u glavu.

Starac je nakon udarca pao, ali na sreću zadobio je samo lakše povrede. U saobraćanoj nesreći nije bilo povrijeđenih, samo su oštećeni automobili.

Prema nezvaničnim informacijama, do saobraćajke je došlo jer je Ognjenu navodno pozlilo u automobilu dok je vozio.

Policijska uprava Istočno Sarajevo saopštila je da osumnjičenog vozača terete za nanošenje tjelesne povrede.

- Osumnjičeni O. V. je nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao napao prolaznika i nanio mu povrede glave. Protiv njega će Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostavljen izvještaj o krivičnom djelu nanošenje tjelesne povrede - rekli su u policiji ne navodeći detalje.

Osim ove, saobraćajna nesreća zabilježena je i u opštini Jezero, gdje je povrijeđen vozač “opel kadeta” H. Ć. (34) iz Jajca.

Do nesreće je došlo kada je on iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu na putu Jezero - Ljojići i sletio s kolovoza. Povrijeđeni vozač je prevezen u Dom zdravlja Mrkonjić Grad gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana