Vozač nakon saobraćajke uhapšen jer je prijetio policajcima, BMW kojim je sletio s puta izgorio

Nebojša Tomašević
Vozač nakon saobraćajke uhapšen jer je prijetio policajcima, BMW kojim je sletio s puta izgorio

ROGATICA – Vozač automobila BMW-a X5 Fikret Kajević iz Vogošće, nakon što je vozilom sletio s puta, prijetio je i vrijeđao policajce koji su stigli na uviđaj, a nakon što je odbio alkotestiranje, uhapšen je potvrđeno je "Glasu Srpske".

Nesreća se dogodila juče u mjestu Nahota kod Rogatice, a Kajević i suvozač Nedžad S. lakše su povrijeđeni. Skupocjeni džip  se nakon nesreće zapalio i izgorio.

"Glas" saznaje da su iz prevrnutog vozila Kajevića i suvozača izvukli slučajni prolaznici, nakon čega je vozilo planulo.

- Ubrzo je stigla policija, a Kajević je počeo da vrijeđa policajce koji su obavljali uviđaj. Između ostalog, psovao im je majku. Kajević je dobro poznat policiji jer je više puta hapšen - kaže naš sagovornik.

Policijska uprava Sarajevo potvrdila je, navodeći inicijale, da se dogodila nesreća u kojoj su povrijeđeni F.K. i N.S. te da je automobil izgorio.

-Vozač je odbio alkotestiranje pa je uhapšen, a tokom obavljanja uviđaja on je upućivao verbalne prijetnje po život i tijelo policijskim službenicima-saopštila je Policijska uprava Istočno Sarajevo.

Istakli su da F.K. terete da je počinio prekršaja vrijeđanje kao i ugrožavanje bezbjednosti prijetnjom napada na život, tijelo ili imovinu, Zakona o javnom redu i miru RS.

- Uviđaj nesreće su obavili policijski službenici Policijske stanice Rogatica. O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo-navodi se u saopštenju policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana