Vozač “mercedesa” uhapšen nakon nesreće u kojoj je poginuo bračni par Hršum

Nebojša Tomašević
Vozač “mercedesa” uhapšen nakon nesreće u kojoj je poginuo bračni par Hršum

PALE - Vozač “mercedesa“ Amir Kujović iz Sarajeva uhapšen je nakon nesreće u kojoj su poginuli Dario i Danijela Hršum, saznaje "Glas Srpske".

Supružnici su se nalazili u „audiju“, a poginuli u sudaru sa „mercedesom“ koji je vozio Kujović.

Tragična nesreća desila juče oko 19 časova u mjestu Kalovita Brda kod Pala. U nesreći je teže povrijeđen suvozač u „mercedesu“ A. R., dok su vozač Kujović i ostala dva putnika prošli s lakšim povredama.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo naveli, navodeći inicijale, da vozača "mercedesa" sumnjiče za krivično djelo ugrožavanje saobraćaja.

- Osumnjičeni će nakon kriminalističke obrade biti predat nadležnom tužilaštvu. Obdukcija tijela smrtno stradalih lica biće izvršena danas u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini- rekli su u PU Istočno Sarajevo.

Nezvanično, osumnjičeni Kujović je bio pijan, a  testiran je pozitivno i na narkotike. Prema prvim informacijama "mercedesom" je direktno udario u "audi" u kojem su se nalazili supružnici Hršum. "Audi" je potom sletio u kanal, a  Dario i Danijela Hršum su poginuli na licu mjesta.

Poginuli Hršum bio je inspektor i načelnik u  Policijskoj upravi Istočno Sarajevo. Kujović je navodno suvlasnik sarajevskog noćnog kluba “Walter” i vlasnik kafića “Music“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana