Vozač kamiona izmislio pljačku da opravda to što je potrošio novac firme

Nebojša Tomašević
Vozač kamiona izmislio pljačku da opravda to što je potrošio novac firme

BANjALUKA - Vozač kamiona jedne privatne firme iz Prijedora, Radan M. (29), koji je prije nekoliko dana prijavio da su mu razbojnici oteli torbicu sa oko 3.000 KM, izmislio je ovu pljačku, potvrđeno je "Glasu Srpske".

On je, kako saznajemo, u policiji to priznao, a kod njega je pronađena torbica i manji  dio novca. Prema njegovoj prijavi krađe, u torbici je bilo 1. 200 evra, 1. 000 kuna i 100 maraka u vlasništvu firme, te njegovih  100 KM i 50 evra.

-  S obzirom na to da nedostaje veći dio novca, pretpostavljamo da je on izmislio pljačku kako bi opravdao manjak. On je valjda plaćao neke svoje račune, a dio je  dao nekome - rekao je naš izvor.

Policijska uprava (PU) Banjaluka, navodeći inicijale, saopštila je da Radana M. terete za lažno prijavljivanje krivičnog djela i utaju.

- Istragom njegove prijave, prema kojoj su ga 19. januara presrela tri lica na putu Banjaluka-Prijedor, utvrđeno je da razbojništvo nije počinjeno. Kod R.M. su pronađeni predmeti koji se mogu povezati sa krivičnim djelom - rekli su u PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana