Velika potraga u Banjaluci: Četiri dana ni traga od Slobodana Majstorovića, porodica i prijatelji mole za pomoć

GS
Foto: Srpska.info

Policija i veliki broj prijatelja intenzivno traga za Slobodanom Majstorovićem (70) kojem se od nedjelje gubi svaki trag-

Prijatelji nestalog Majstorovića ističu da je do sada više od 100 ljudi učestvovalo u potrazu i da je sve prijavljeno policiji, ali da još uvijek nema novih tragova.

– U nedjelju smo zajedno pili kafu u restoranu „Sirano“ i on je oko 12.30 časova otišao kući. Međutim, tada je zadnji put viđen i od tada mu se gubi svaki trag. Kamere koje se nalaze u blizini su ga snimile na udaljenosti od oko 30 metara od kuće i to je zadnja njegova slika – kaže Majstorovićev prijatelj Zdravko Močević.

On dodaje da su o njegovom nestanku odmah obavijestili policiju, ali i brojne prijatelje koji su njegovu sliku objavili na društvenim mrežama.

– Policija se angažovala i poduzimaju dosta stvari kako bi ga pronašli. Nas stotinjak prijatelja i bivših učenika se angažovalo na pronalasku. Detaljno smo pretražili brojne ulice na Laušu, ali nismo pronašli nijedan trag – ističe Močević za Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, policija i članovi BUK su pretražili i rijeku Crkvenu, ali ni tu nisu našli nikakve tragove, prenosi Srpskainfo.

Močević pojašnjava da je Majstorović dugo godina bio direktor škole u Banjaluci, a da je u trenutku nestanka na sebi imao oker jaknu i štopane hlače.

– Molimo sve koji imaju imaju informacije o Majstoroviću da to sve prijave policiji i ili na telefone 051/303-111 (restoran „Sirano“), ili na 065/682-574 (Brada) i 065/512-696 (Zoran) – poručuje Močević.

Iz Policijske uprave Banjaluka se nisu oglašavali oko nestanka Majstorovića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana