Ukradenim pištoljem izvršio krivično djelo

Nebojša Tomašević
Ukradenim pištoljem izvršio krivično djelo

BANjALUKA - Policija je privela i ispitala Đ. U. zbog sumnje da je ukradenim pištoljem počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, a nakon toga oružje bacio, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

- Policiji je 6. decembra prijavljeno da je od novembra do dana prijave u mjestu Jablan, opština Laktaši iz porodične kuće otuđen pištolj marke ''zastava'' kalibra 9mm. Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali izvršioca i slobode lišili lice inicijala Đ.U.   - saopštila je policija.

Dodali su da Đ.U.  sumnjiče da je ukrao pištolj i isti dana 5. decembra ga koristio za izvršenje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

-  Policijski službenici, Policijske stanice Laktaši pronašli su otuđeni pištolj i na licu mjesta pronalaska izvršili uviđaj. O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se protiv navedenog lica dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ugrožavanje sigurnosti i krađa - rekli su u PU Banjaluka.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana