Uhapšen vozač koji se džipom spustio niz stepenice na banjalučkoj Tržnici VIDEO

N. T.
Uhapšen vozač koji se džipom spustio niz stepenice na banjalučkoj Tržnici VIDEO

BANjALUKA - Jovan Mirković iz Hrvatske uhapšen je zbog sumnje da je oštetio stepenice na banjalučkoj Tržnici niz koje se spustio džipom "grand čiroki", potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenog, saopšteno je da ga terete za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

- Jutros oko 07 časova putem telefona, od strane radnika obezbjeđenja Gradske Tržnice d.o.o Banjaluka prijavljeno je, da se oko dva časa u ulici Ive Lole Ribara, vozač sa crnim putničkim vozilom pokušao spustiti niz stepenice, te da je na taj način oštetio stpenice. Preduzimanjem mjera i radnji, policijski službenici su utvrdili da se radi o putničkom vozilu marke „jeep  grand cherokee”, te da je njime upravljalo lice J.M. iz Hrvatske Službenici Policijske uprave Banjaluka, danas u 14.100 časova, lišili su slobode J.M. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari -  navodi se u saopštenju

Dodaje se da je vozilo  pronađeno i oduzeto.

- U toku je kriminalistička obrada lica. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekli su u policiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glas Gradiške (@glasgradiske)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana