Uhapšen pogrešan migrant zbog ubistva

Srna
Uhapšen pogrešan migrant zbog ubistva

SARAJEVO - Sarajevska policija utvrdila je da se migrant koji je uhapšen zbog ubistva u naselju Otes trenutno ne može dovesti u vezu sa ovim krivičim djelom.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo navode da je ovaj migrant, čiji su inicijali A.H, po opisu odgovarao jednom od osumnjičenih za ubistvo i da je juče uhapšen.

“Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama i izvršenih neophodnih provjera, utvrđeno je da se navedeno lice trenutno ne može dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima”, navodi se u saopštenju.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo dodaju da je ovaj migrant predat na dalje postupanje Službi za poslove sa strancima BiH.

U saopštenju se navodi da policija Kantona Sarajevo, pod nadzorom tužilaštva, nastavlja da preduzima mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja i dokumentovanja ovog krivičnog djela.

Migrant Hašim Aglaras uhapšen je juče zbog dovođenja u vezi sa ubistvom mladića Jasmina Berovića na Otesu i nanošenja povreda još dvojici mladića.

Aglaras je nakon velike policijske akcije lociran i uhapšen u sarajevskom naselju Stup u napuštenom objektu kod “Energoinvesta”.

On je odmah odvezen u pritvorsku jedinicu, a danas se očekivalo prebacivanje u Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Policijske agencije i dalje tragaju za još dvojicom muškaraca koji bi se mogli dovesti u vezu sa ubistvom Berovića na Otesu i povređivanjem još dvije osobe u utorak naveče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana