Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo, motiv ljubomora

GS
Foto: Anita Janković Rečević

BANjALUKA - Dalibor Mandić (36) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio Ariela Bogdanovića (28), saznaje “Glas Srpske”

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da je osumnjičeni za teško ubistvo trenutno na kriminalističkoj obradi.

"Po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navedeno lice će nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u  okružno tužilaštvo" rekli su u PU Banjaluka ne navodeći detalje.

Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je motiv ubistva ljubomora i da su se Bogdanović i osoba koja ga je izbola nožem posvađali i potukli zbog djevojke.

Navodno su se potukli nedaleko od Kampusa i tržnog centra “Delta” da bi Bogdanović pokušao da pobjegne, ali ga je ubica stigao i izbo nožem.

Kako se nezvanično saznaje dvojica mladića  su zajedno radili u jednoj IT firmi u Banjaluci i  osumnjičeni Mandić je unapred planirao zločin, pripremio je odjeću, te nož kojim je izvršio zločin, prenosi UNA TV.

Nastradalog Ariela je navodno sačekao na putu sa posla.

Nakon zločina Mandić je skinuo odjeću sa sebe i bacio je u kontejner.

 

Policija je tu odjeću, crvenu jaknu, uspjela pronaći, navodi UNA TV.

Izvor blizak istrazi je rekao da se provjeravaju određene činjenice kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina.

Ubistvo mladića su snimile kamere video nadzora i na snimcima se vidi da napadač trči za žrtvom preko ulice te ga sustiže, ubada nožem s leđa i obara.

Na snimcima se vidi da je napadač zatim prišao mladiću koji je ležao te ga ubo nekoliko puta nožem snažnim zamasima.

Nakon toga je  pobjegao, a žrtva je ostala da leži.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana