Uhapšen Marokanac zbog ranjavanja migranta i posjedovanja droge

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO - Policija je u Sarajevu uhapsila Marokanca čiji su inicijali M.R. (25) zbog ranjavanja migranta iz Maroka čiji su inicijali S.S. i posjedovanja i omogućavanja uživanja droge, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Tuča migranata dogodila se sinoć oko 20.00 časova u opštini Centar Sarajevo.

U saopštenju je navedeno da je patrola na licu mjesta zatekla muškarca S.S. (26), koji je zbog povreda nanesenih nožem prevezen na Univerzitetski klinički centar, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

Policija je noćas u jednoj od zgrada na Marindvoru pronašla muškarca M.R, koji trenutno boravi u prihvatnom centru “Blažuj”.

Tom prilikom su kod M.R. pronađena i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeta tri noža, jedna PVC kesa sa 50 tableta sa utisnutim logom “44 291” i dvije PCV kese sa spidom.

Uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje uhapšenih osoba, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju ovih krivičnih djela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana