Ubio nevjenčanu suprugu

GS
Foto: ILUSTRACIJA

PODGORICA - Dvadesetosmogodišnja žena čiji su inicijali N.Z. ubijena je u Baru, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je preminuloj povrede opasne po život nanio nevjenčani suprug D.N. (33) iz Bosne i Heregovine koji je nakon potjernice lociran i uhapšen na graničnom prelazu Dobrakovo 17. januara.

"Barskoj policiji je 16. januara 2022. godine prijavljeno od strane zaposlenih u Opštoj bolnici Bar da je na ukazivanje ljekarske pomoći primljena ženska osoba bez svijesti sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život, a koja je upućena u Klinički centar Crne Gore radi daljeg liječenja.

Preduzimajući dalje mjere i radnje policija je došla do saznanja da je oštećenoj povrede nanio nevjenčani suprug D.N. (33) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru. Ovo lice nije zatečeno na adresi stanovanja te je za njim raspisana potjernica i on je lociran na graničnom prelazu Dobrakovo. D.N. je lišen slobode 17. januara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i njemu je sudija za istragu odredio pritvor u trajanju od 30 dana", saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je Uprava policije od zaposlenih u Kliničkom centru Crne Gore 22. januara obaviještena da je N.Z. podlegla povredama.

"Spisi predmeta su upućeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru radi daljih aktivnosti iz nadležnosti ovog organa. Obaviješten je i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi pravne kvalifikacije djela iz nadležnosti tog tužilaštva", zaključuje se u saopštenju policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana