U Laktašima pao osumnjičeni sa tri potjernice

GS
U Laktašima pao osumnjičeni sa tri potjernice

LAKTAŠI- U Laktašima je policija uhapsila Aleksandra Z. za kojim su bile raspisane tri potjernice, a prilikom hapšenja kod njega je pronađena droga, javio je portal Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su za njim bile  raspisane centralne potjernice zbog počinjenih krivičnih djela teška krađa, teška tjelesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, te raspisa o traganju zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici, izvršili su kontrolu vozila „audi” u kojem se A.Z. nalazio kao putnik. Izvršenom provjerom utvrđeno je da su za istim po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci raspisane tri potrage – centralna potjernica, te raspisa o traganju Policijske stanice Banjaluka Lazarevo – pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Prilikom hapšenja, policajci su pretresli A.Z. i tom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakovanu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu sa tragovima kokaina.

 O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Aleksandar Z. će nakon završene kriminalističke obrade biti predat policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana