U jeku epidemije pravio svadbu sa 180 gostiju, policija ih otkrila nakon što je lažno prijavljeno da je u salonu bomba

N. T.
U jeku epidemije pravio svadbu sa 180 gostiju, policija ih otkrila nakon što je lažno prijavljeno da je u salonu bomba

DOBOJ – Okružno javno tužilaštvo Doboj izjasnilo se da je D.T. počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije virusa korona jer je organizovao svadbeno veselje kojem je prisustvovalo 170 do 180 gostiju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Zbog pandemije virusa korona zabranjeno je okupljanje više od 50 osoba.

Iz policije navode da je broj gostiju utvrđen nakon lažne dojave primljene 8. avgusta da je u svadbenom salonu u Doboju postavljena bomba.

“Glasu Srpske” potvrđeno je da je veselje napravljeno u Sportsko - rekreativnom centru “Džungla” i da policija traga za nepoznatom osobom koja je lažno prijavila da je  u  salonu postavljena bomba  zbog čega je prekinuta svadba.

Policijska uprava Doboj saopštila je da  je prijava o postavljenoj bombi u primljena u subotu oko 22.15 časova.

- Policija je odmah izašla na teren i ispraznila objekat. Protivdiv-erzionim pregledom utvrđeno je da nema eksplozivne naprave kako unutar tako i pored objekta. S obzirom da je na navedenom veselju bilo prisutno više od 50 osoba o svemu je obaviještena  komunalna policija radi postupanja iz njihove nadležnosti -saopštila je juče PU Doboj.

Dodali su da su na lice mjesta bile stigle i Služba hitne pomoći Doma zdravlja , Teritorijalna vatrogasna jedinica i radnici Elektro Doboja.

Organizator slavlja je rekao da je sve uredno prijavio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana