U Bugojnu nestao policajac, specijalna jedinica u potrazi

GS
U Bugojnu nestao policajac, specijalna jedinica u potrazi

BUGOJNO - Policijskoj stanici Bugojno juče je u poslijepodnevnim časovima prijavljen nestanak Senijada Lukača iz Bugojna, službenika Sudske policije FBiH za kojim tragaju pripadnici specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Prema raspoloživim saznanjima, prenosi portal Kliks, Lukač je na godišnjem odmoru, a prema prijavama rodbine, zadnji put je viđen 27. oktobra oko 13 časova na lokalitetu Garačići kod Bugojna koje se nalazi nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

- Odmah po zaprimanju prijave, službenici policije su pristupili preduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu te se pristupilo prikupljanju saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviještene su i sve policijske stanice - saopšteno je iz MUP-a.

U pronalazak su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprava i Polcijske stanice Bugojno angažovani na pretrazi terena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana