U Bileći zaplijenjeno 1.490 paklica cigareta

Srna
U Bileći zaplijenjeno 1.490 paklica cigareta

TREBINjE - Bilećka policija pronašla je i privremeno oduzela 1.490 paklica cigareta različitih marki od lica čiji su inicijali L.K. iz Bileće, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Policijske stanice Bileća juče oko 1.00 čas u putničkom automobilu marke "landrover" pronašli i privremeno oduzeli navedene cigarete.

"Vršeći operativno-taktičke mjere i radnje policijski službenici su u mjestu Korita, opština Bileća, na magistralnom putu M1-109, Gacko - Krivača zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke "landrover" u kome su pronašli 1.490 paklica cigareta bez odgovarajuće dokumentacije za prodaju robe", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela nedozvoljena trgovina protiv lica L.K.

Policijska uprava Trebinje je za osam mjeseci 2020. godine evidentirala osamkrivičnih djela nedozvoljena trgovina u kojima je ukupno oduzeto 19.800 paklica cigareta i 95 pakovanja rezanog duvana.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana