U akciji "Vidikovac" zbog trgovine drogom privedeno osam lica

J.S.
Akcija Vidikovac
Foto: Glas Srpske | Akcija Vidikovac

BANjALUKA - Osam lica privedeno je na području Banjaluke u operativnoj akciji kodnog naziva "Vidikovac" koja je usmjerena na borbu protiv zloupotrebe opojnih droga, a tokom akcije pronađena je i zaplijenjena veća količina narkotika.

Prema nezvaničnim saznanjima, slobode su lišeni osumnjičeni Filip Milojević, Marko Kostić, Luka Maunaga, Stanislav Podešva, Anastasija Borić, Marko Strika, Sofija Mirković i Srđan Kostić.

Navedena lica lišena su slobode zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojne droge.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je saopšteno da su na području Banjaluke u toku pretresi na više lokacija s ciljem otkrivanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

Operativnu akciju "Vidikovac" sprovode pripadnici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana