Tuča nakon saobraćajne nezgode, dva lica uhapšena

Srna
Foto: Ilustracija

BIJELjINA - U Bijeljini su se, nakon saobraćajne nezgode, potukla četiri lica od kojih su dva uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola i posjedovanja vatrenog oružja, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola uhapšena je osoba čiji su inicijali D.K, a alko-testiranjem je utvrđeno da je imalo 2,08 promila alkohola u krvi.

Prilikom uočavanja policijske patrole osoba čiji su inicijali Ž.M. odbacilo je od sebe pištolj koji je pronađen i izuzet sa lica mjesta, a to lice je uhapšeno.

O svemu je obaviješten postupajući tužilac koji je naredio da protiv ovog lica bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Bijeljina jedan je sinoć u 19.35 časova dobila prijavu da se u Ulici srpske vojske u Bijeljini dogodila saobraćajna nezgoda i da je došlo do tuče.

Policija je izlaskom na lice mjesta utvrdila da su u tuči učestvovala lica iz Bijeljine čiji su inicijali A.M, Lj.M, D.K. i Ž.M.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana