Trojica Trebinjaca, uhapšeni u akciji "Trag", pred tužiocem

J. S.
Trojica Trebinjaca, uhapšeni u akciji "Trag", pred tužiocem

TREBINjE – Trebinjci Nikola Šaraba, Dragan Bokić i Saša Vukanović, uhapšeni u akciji "Trag" zbog sumnje da su se bavili švercovanjem narkotika te da su bili dio organizovane kriminalne grupe, predati su danas Tužilaštvu BiH, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Policijskoj upravi Trebinje kazali su, navodeći inicijale, da su trojica od šest Trebinjaca koji su juče lišpeeni slobode, predati u nadležnost Tužilaštva uz izvještaje.

- M.N. i F.V. su, nakon kriminalističke obrade, otpušteni iz Policijske uprave Trebinje. M.S. se nalazi u Opštoj bolnici zbog zdravstvenih tegoba koje je osjećao i ranije - saopšteno je iz policije.

Oni su osumnjičeni da su od septembra 2019. do avgusta 2020. godine u  Trebinju, Mostaru, Istočnom Sarajevu  i Dubrovniku švercovali drogu.

Tužilaštvu BiH dostavljen je izvještaj o otkrivanju izvršilaca krivičnih djela protiv 11 osoba koje su osumnjilčene da su u vrijeme trajanja akcije "Trag" izvršila krivična djela iz oblasti organizovanog kriminalaa  i zloupotrebe droga.

Juče su pretreseni i kuća i pomoćne prostorije Nemanje V. iz Foče ali nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana