Tragedija u Livnu: Poginulo četvoro mladih ljudi

Srna
Tragedija u Livnu: Poginulo četvoro mladih ljudi

LIVNO - Četiri lica, dobi od 19 do 21 godine, poginula su, a još dva lica su povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Kovačić na magistralnom putu Livno-Bosansko Grahovo, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Vrdoljak je naveo da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 23.15 časova, učestvovala dva automobila. Prema njegovim riječima, dva lica su preminula na licu mjesta, a dva u kantonalnoj bolnici u Livnu usljed teških povreda.

"Dvadesetjednogodišnja osoba čiji su inicijali J.M. i dvadesetogodišnjakinja S.V. stradale su na licu mjesta, dok su dvadesetogodišnje lice V.V. i devetnaestogodišnja osoba I.R. preminuli u kantonalnoj bolnici", precizirao je Vrdoljak i dodao da su smrtno stradali bili u automobili marke "golf".

Vrdoljak je naveo da je u saobraćajnoj nesreće učestvovao i automobil marke "lend rover", u kojem je četrdesetšestogodišnje lice T.P. lakše, a tridesetosmogodišnja osoba I.Š. teško povrijeđena.

On je dodao da su uviđaj obavili pripadnici Policijske uprave Livno, sektora kriminalističke policije MUP-a Livanjskog kantona i dežurni kantonalni tužilac. Vrdoljak je naveo da je dalji operativni rad u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana