Svi resursi policije rade na rasvjetljavanju paljevine vozila u Trebinju

Srna
Svi resursi policije rade na rasvjetljavanju paljevine vozila u Trebinju

BANjALUKA - Svi resursi policije uključeni su u istrage na rasvjetljavanju slučajeva paljevine vozila u Trebinju da bi počinioci ovih krivičnih djela bili identifikovani i procesuirani, rečeno je danas na sastanku direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa rukovodstvom Policijske uprave Trebinje.

Kostrešević je sa rukovodstvom Policijske uprave Trebinje razgovarao o istražnim mjerama i radnjama koje se preduzimaju na rasvjetljavanju slučajeva paljevine vozila u Trebinju, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Tokom sastanka sa načelnikom Sinišom Laketom bilo je riječi i o aktivnostima koje policija preduzima na sprečavanju migrantske krize na području Hercegovine.

Kostrešević je podsjetio da je prioritet rada policije zaštita građana i njihove imovine, kao i borba protiv svih vidova organizovanog kriminala.

Direktor Policije Republike Srpske razgovarao je sa načelnikom Laketom i njegovim saradnicima i o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji u pet opština i gradu Trebinja, koje se nalaze na području koje pokriva ova uprave, kao i o planiranim aktivnostima u ovoj godini.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana