Sudski policajac iz Vlasenice sutra pred tužiocem

nezavisne.com
Sudski policajac iz Vlasenice sutra pred tužiocem

Vlasenica - Protiv sudskog policajca Mladena Deurića (21) iz Vlasenice, osumnjičenog da je počinio krivično djelo nehatno lišenje života, predat je izvještaj o počinjenom djelu u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, gdje će sutra biti ispitan, saznaju "Nezavisne".

Podsjećamo, Deurić je u srijedu uhapšen zbog sumnje da je, najvjerovatnije slučajno, hicem iz pištolja ubio sugrađanina Milomira Jeftića (50), a koji je u tom trenutku, nakon svjedočenja, stajao ispred zgrade lokalnog Osnovnog suda, ali detalji će biti poznati nakon njegovog ispitivanja, kao i svjedoka tužioca.

"Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela, a sve dalje aktivnosti biće preduzimane pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo", rekli su iz policije.

Tragedija se dogodila oko podneva, a odmah zatim je počeo uviđaj i pokrenuta je istraga. Dosadašnja saznanja ukazuju da je dvadesetjednogodišnjak sjedio u sudskoj portirnici i njegov pištolj je iznenada opalio, prošao kroz staklo i pogodio Jeftića u vrat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana