Starica poginula u požaru u kući u Krivaji kod Prijedora

Nebojša Tomašević
Foto: Fejsbuk- vatrogasci Prijedor

PRIJEDOR - Mira M. (86) iz Prijedora nastradala je u požaru koji je izbio u njenoj kući u selu Krivaja kod Prijedora, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Požar je izbio noćas, a kako saznajemo kuća je u potpunosti izgorjela.  Ostatke stadale starice pronašli su vatrogasci kada su ugasili požarište. Kako saznajemo starica je živjela sama.

Iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale stardale žene, saopšteno je da je požar policiji prijavljen noćas oko 3.35 časova.

- Prema prijavi, u mjestu Krivaja došlo je do požara na  kući  u kojoj stanuje lice M.M. iz u Prijedora. Intervencijom pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor požar je lokalizovan, a prilikom gašenja požara u objektu kuće pronađeno je tijelo - saopštila je policija.

Dodaje se da je obavljen uviđaj i tom prilikom je utvrđeno da je u požaru u potpunosti izgorio objekat kuće u kojem se u momentu izbijanja požara nalazila M.M. koje je tom prilikom smrtno stradala.

- Uviđajem nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela. O navedenom je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor - saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana