Šest osoba uhapšeno u hotelu zbog droge

N. T.
Šest osoba uhapšeno u hotelu zbog droge

PALE - Šest osoba, od kojih su dva državljani Crne Gore, a tri Srbije uhapšeni su u apartmanu u jednom hotelu na Jahorini zbog narkotika i oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni Milutin D. (38) iz Pala, te državljani Crne Gore Radivoje D. (39) i Bojan Š. (34) kao i Mladen Š. (38), Miloš M. (31) i Srđan R. (46) iz Srbije.

Saopšteno je da je prilikom njihovog hapšenja policija  pronašla kesicu sa tragovima bijele materije za koju se pretpostavlja da je droga, kao i pištolj s 11 metaka i više mobilnih telefona.

Nezvanično, pretpostavlja se da su oni drogu konzimirali u hiotelu i potrošli je do upada policije.

- Osumnjičeni su uhapšeni nakon što je policija došla do saznanja da se na popdručju Jahorine  nalazi više lica koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnh materija i neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga- saopštila je PU Istočno Sarajevo navodeći inicijale osumnjičenih.

Dodali su da je u toku  dokumentovanje premeta nakon čega će nadležnom tužilaštvi biti dostavljen odgovarajući izvještaj.

N. T.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana