Razbojniku tri godine zatvora zbog pljačke kladionice

Nebojša Tomašević
Razbojniku tri godine zatvora zbog pljačke kladionice

BANjALUKA - Mario Duljić (20) iz Gradiške osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na tri godine zatvora zbog razbojništva, odnosno pljačke sportske kladionice "Vilijams" iz koje je ukrao 2.511 KM.

Presudi je prethodio sporazum o priznanju krivice koji je zaključio sa banjalučkim Okružnim tužilaštvom. Sporazum je prihvatilo vijeće kojim je predsjedavao sudija Dragan Uletilović.

Duljić je optužen da je pljačku počinio 28. aprila kada je naoružan nožem oko 20 časova upao u prostorije sportske kladionice "Vilijams".

Po ulasku je radnici Dragani V. prijeteći nožem rekao "Daj novčanik, daj, daj" . Ona je iz straha otvorila ladice pulta za kojim je bila, a optuženi je pokupio četiri koverte s novcem u kojima je bilo 2.511 maraka i otišao.

Sud je optuženog obavezao da oštećenoj kladionici isplati novac koji je opljačkao, a od njega je o oduzet nož dužine 32 centimetra s kojim je i počinio razbojništvo. Duljić je ranije istakao da se kaje za ono što je uradio i obećao da nikad više neće činiti krivična djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana